Sponsorinformatie

Sponsorbord Jeugdstadion

SPONSORBORD JEUGDSTADION STAAT WEER

Onze onderhoudsploeg blijft, zoals jullie ongetwijfeld weten, constant in de weer om te zorgen dat ons sportcomplex er prima bij ligt. Vanaf vandaag staat het sponsorbord van het jeugdstadion, dat in januari van dit jaar door een storm was geveld, weer fier rechtop naast ons prachtige jeugdstadion.

Wil je ook een bijdrage leveren aan het onderhoud van ons sportcomplex? Onze onderhoudsploeg is elke maandag- en vrijdagochtend aanwezig op ons veld. Draai eens een ochtendje mee met onze onderhoudsploeg en wie weet bevalt het zo zeer dat je vaker mee wilt helpen.

Wil je, of ken je iemand, die ons mooie jeugdstadion wil sponsoren met een reclamebord? Spreek de sponsorcommissie aan (José Luis, Bert Koomans of Barry van Kessel) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Andere vormen van sponsoring zijn vanzelfsprekend ook mogelijk.

Rabobank Clubkas Campagne

Onze club doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne!

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 3 oktober tot en met woensdag 18 oktober brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 augustus 2017 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Klanten die daarna lid worden, mogen volgend jaar meestemmen. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website www.rabobank.nl/assen-nd onder het kopje ‘Lidmaatschap’.

Meer informatie
Op www.rabobank.nl/assen-nd kun je meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne lezen.

Bestedingsdoel
De KNVB gaat meer spelvormen invoeren voor de jeugd, dat betekent voor ons als vereniging meer spelmaterialen. En dat zijn voornamelijk verschillende afmetingen van doelen. Deze doelen willen we graag aanschaffen met de steun van jullie. Dus stem op ons!

Alvast bedankt voor het stemmen namens alle leden van VV Gasselternijveen.

Nieuwe bordsponsor

NIEUWE BORDSPONSOR HOOFDVELD … PIZZERIA DA PEPPINO

Wij zijn verheugd dat pizzeria da Peppino onze vereniging gaat sponsoren met een bord op ons hoofdveld. Wij heten pizzeria da Peppino van harte welkom als nieuwe bordsponsor.

website: www.pizzeriadapeppino.nl

facebook: www.facebook.com/PizzeriaDaPeppino

Pizzeria da Peppino is al meer dan 14 jaar een gevestigde naam in de plaats Gasselte. Begonnen door Guiseppe Polimeni en zijn vrouw Alida Polimeni. Ze hebben de zaak al die jaren met plezier gerund en hebben in 2017 besloten om ermee te gaan stoppen en met hun welverdiende pensioen te gaan.

Bidjoy Ramcharan heeft de pizzeria overgenomen van Guiseppe en Alida. Hij heeft daar eerder een aantal jaren gewerkt en zag dat het een goed lopend restaurant was in het hartje van Gasselte. Alleen zag hij ook dat er veel meer potentie in zat. Wat meer met deze tijd meegaan is iets wat er nog veranderd kon worden. Met zijn frisse kijk erop heeft hij de zaak gemaakt tot wat het nu is. Een stuk moderner maar wel met de echte Italiaanse sfeer.

In de loop van de jaren heeft hij nog veel meer plannen om de zaak te verbeteren. Bezoek het gezellige en sfeervolle restaurant van onze sponsor eens. De gezellige gastheren en gastvrouwen staan voor u klaar om u eens goed in de watten te leggen. En de koks zullen uw smaakpapillen positief verrassen.

Tot ziens bij pizzeria da Peppino!

Sport-inn Klok

Sport-inn Klok valt voor de jaarwisseling nog even met de neus in de … slagroom

Enige tijd geleden mochten we vernemen dat onze sponsor Henk Klok (Sport-inn Klok) al drie decennia lang een sportzaak runt in Stadskanaal (DAG IN > DAG UIT, 23 november). Voor eenzelfde periode sponsort Henk ook onze vereniging. Deze mijlpaal laten wij als v.v. Gasselternijveen natuurlijk niet geruisloos voorbij gaan en we bieden onze sponsor nog vlak voor de wisseling van het jaar een heerlijke slagroomschnitt aan om dit te vieren. Van harte gefeliciteerd!