Bestel je december cadeaus via SponsorKliks

Ook al druk bezig met de decemberinkopen? Ga je dit online doen? Doe dit dan via de SponsorKliks banner op de homepage (zie rechterkant). Door op deze banner te klikken verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels waar jij je december cadeaus kan bestellen, waaronder Bol.com, Zalando, Intertoys en Media Markt.

Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons een commissie op terwijl jij dezelfde prijs betaalt. Het kost je dus niks extra’s en vv Gasselternijveen ontvangt “gratis sponsorgeld”.
Sponsorgeld voor VV Gasselternijveen binnen halen was nog nooit zo makkelijk!

Week van de Scheidsrechter

Deze week is het, sportbreed, de Week van de scheidsrechter!

Op social media wordt er deze week uitgebreid aandacht besteed aan het belang van de scheidsrechter, met de hashtag #scheidsbedankt.

VV Gasselternijveen en SJO ZVC'14 willen deze week ook de scheidsrechters centraal stellen en waardering uitspreken voor hun waardevolle inzet.

De aanwezigheid van een scheidsrechter wordt vaak voor kennisgeving aangenomen. Maar de scheidsrechter is net zo belangrijk en onmisbaar als alle andere deelnemers aan een wedstrijd.

Laten we de scheidsrechtercoördinatoren ook niet vergeten! Zij zorgen dat er bij elke thuiswedstrijd een scheidsrechter is.

Binnen de vereniging hebben we te weinig jeugdscheidsrechters voor het fluiten van diverse wedstrijden.
Hierdoor is het soms een hele klus om voor alle thuis wedstrijden een scheidsrechter te organiseren. Het gevolg hiervan is dat sommige scheidsrechters bijna wekelijks worden ingepland om de gaten te vullen. Om de druk te verlagen zou het mooi zijn om de poule uit te breiden.

Wie wil zich beschikbaar stellen en af en toe een wedstrijd fluiten? Voor interesse kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij willen de scheidsrechtercoördinatoren en alle scheidsrechters hartelijk danken voor hun inzet, inspanningen en waardevolle inzet die ze in hun vrije tijd aan het voetbal besteden! Zonder jullie hulp is het niet mogelijk om de voetballers en hun supporters ieder weekend van voetbal te laten genieten!

#scheidsbedankt!

Uitslag Klaverjassen oktober

Hennie Prins

Roelof Heuten

Tinus Deuring

Joop Veldthuis

Klaas de Wal

Jan Willem Kamps

Bertus Schmidt

Harrie Woltman

Willem Kamps

Rene Heuten

De poedelprijs was voor Wilma Oost met 5118 punten

Week van de Scheidsrechter

In de week van 6 tot 14 oktober, vindt sportbreed, de Week van de Scheidsrechter plaats.

VV Gasselternijveen wil in deze week ook graag de waardering voor de scheidsrechter centraal stellen.

Afgelopen zondag hebben de scheidsrechters van de 3 thuiswedstrijden een doosje Merci ontvangen n.a.v. de 'week van de scheidsrechter'.

Maar uiteraard willen we de hele club scheidsrechters bedanken, en niet alleen voor degene die afgelopen en aankomend weekend moeten fluiten.