Bestuurstafel

Van de bestuurstafel

Deze week hebben we de laatste bestuursvergadering voor de zomervakantie gehad.

Achter de schermen zijn we druk bezig om de grootste knelpunten/zorgen binnen onze voetbalvereniging in kaart te brengen en daar waar mogelijk op te lossen. Zoals bekend hebben wij nog steeds geen volwaardig bestuur, waardoor de werkdruk hoog is. Ook zijn de diverse commissies onderbemand. Gevolg, de club draait al (te) lange tijd op de inzet van een (te) kleine groep vrijwilligers.

De urgente zaken worden uiteraard zo goed mogelijk opgepakt en geregeld, maar de minder urgente zaken blijven vaak te lang liggen of worden uitgesteld.

Dat is geen goede zaak, en moet ook niet.

Het bestuur wil na de zomervakantie graag met alle commissies in gesprek om de knelpunten/frustraties etc. boven tafel te krijgen. Ook staan er een aantal persoonlijke gesprekken gepland met mensen die wellicht iets kunnen/willen betekenen voor onze mooie vereniging.

De eerste bestuursvergadering na de zomervakantie vindt plaats op maandagavond 3 september 2018, en aansluitend zullen we alle commissies benaderen en uitnodigen voor een gesprek.

In het weekend van 8/9 september willen we in samenwerking met de activiteiten commissie het seizoen dan ook openen met een feest voor alle leden (zowel senioren als jeugd). Ook willen we alle vrijwilligers en sponsoren hiervoor uitnodigen om de saamhorigheid te promoten. Hoe dan ook hopen we er een gezellige seizoen opening van te maken. Over de exacte invulling volgt later nadere informatie, maar noteer/blokkeer dit weekend alvast in je agenda!

In de komende weken even geen voetbal, maar genieten van een welverdiende vakantie. Wij wensen iedereen, voetballers, vrijwilligers, medewerkers, supporters, sponsors en bezoekers een hele prettige en fijne vakantie.

We zien jullie allemaal graag terug in het nieuwe voetbalseizoen!