Bestuurstafel

Seizoen 2018 - 2019

Het nieuwe seizoen komt eraan!

Wie komt in welk team, hoeveel teams hebben we, hoe lopen de overschrijvingen, bij wie zitten we in de poule en wat wordt het programma?

Het zijn allemaal vragen die steeds actueler worden.

De KNVB heeft een handige tijdlijn gemaakt. Zo wordt duidelijk wanneer de vereniging wat moet doen. Maar ook wanneer we wat van de bond kunnen verwachten.

Zo is voor iedereen duidelijk wat er gaat gebeuren en vooral waar we informatie kunnen vinden waar we naar op zoek zijn!

Vanaf 1 juni (t/m 20 juni) is het mogelijk om de teams voor het nieuwe seizoen in te schrijven

Uiterlijk 15 juni dienen alle overschrijvingsverzoeken te zijn ingediend

Vanaf 21 juni kan de spelerspasfoto gewijzigd worden

In de periode van 1 tot 3 juli verwerkt de KNVB alle overschrijvingsverzoeken

2 juli – bondsteams in Sportlink Club worden door de bond opgeschoond

3 juli - bondsteams voor het nieuwe seizoen zijn zichtbaar

In deze periode van 1 tot 12 juli zijn teams niet zichtbaar in de mediakanalen van Sportlink en op Voetbal.nl

Op 13 juli wordt bekend welk team in welke poule is ingedeeld

Vanaf 13 juli worden alle teams weer getoond op alle mediakanalen van Sportlink

Op 27 juli wordt de bekerindeling bekend gemaakt door de KNVB

Op 28 juli wordt de nummering van de bekercompetitie bekend gemaakt

Op 10 augustus wordt het bekerprogramma bekend gemaakt

17 augustus - de nummering van de competitie wordt bekend gemaakt

Op 31 augustus wordt het programma van de 1e wedstrijddag (competitie) vrijgegeven

Geen seizoenafsluiting

In overleg met de activiteiten commissie is besloten dat de seizoen afsluiting van 2 juni niet door gaat. Dit jaar organiseren we een openingsfeest aan het begin van het nieuwe seizoen.

Van de bestuurstafel

Vorige week maandag hebben we weer een vergadering gehad.

We houden ‘de boel draaiende’ maar we missen toch wel de hulp van enthousiaste actieve vrijwilligers. Zoals al aangegeven in de jaarvergadering; de vereniging kan meer bruisen.

Aan de andere kant wordt het bestuur ook altijd weer verrast door wat er toch allemaal wel is uitgevoerd achter de schermen.. waarvan je als bestuurslid niet altijd op de hoogte bent dat dit opgepakt wordt.

De seizoenafsluiting van de jeugd loopt. Van de senioren wachten we nog op een reactie van de activiteitencommissie over gezamenlijk overleg/hulp bij organiseren hiervan. Wordt vervolgd.

Verder hebben we nog steeds meerdere vacatures:

- bestuur (voorzitter, secretaris, algemene leden)
- sponsor commissie leden
- onderhoudsploeg