Geert Appeldorn Mixtoernooi

Het Geert Appeldorn Mixtoernooi is weer prettig verlopen. Op de vroege zondagmorgen waren 25 spelers aanwezig voor deelname aan het prestigieuze jaarlijkse mixtoernooi.
Onder de bezielende wedstrijdleiding van Harrie van der Heide werden de wedstrijd in vlot tempo afgewerkt.
Om 12 uur was het tijd voor de traditionele kom soep, beschikbaar gesteld door de Supportersclub en dit keer gemaakt door Marjan van der Duin. En aan de reacties te horen heeft de soep prima gesmaakt.
Nadat alle wedstrijden zijn gespeeld kwam de volgende uitslag op het bord te staan:
1. Brazilië – 12 punten
2. Argentinië – 9 punten
3. Duitsland – 6 punten
4. Engeland – 3 punten
5. Costa Rica – 0 punten

Het winnende team bestond uit: Wessel Koomans, Nick Bokhorst, Rien Meertens, Jörgen Nieboer en Mick Wardenburg, laatstgenoemde was topscoorder.

Al met al weer een gezellig toernooi, tot volgend jaar.