Darttoernooi

Vrijdag 16 maart kan er vanaf 19.30 uur in onze kantine een pijltje geworpen worden in de vorm van een toernooi. Er is plaats voor 16 deelnemers (32 bij voldoende interesse) en het aantal plaatsen is ook het minimum om de avond door te laten gaan.

Er wordt gestart in poules van 4 personen waarvan de nummers 1 en 2 doorgaan naar de winnaarsronde en de nummers 3 en 4 doorgaan naar de verliezersronde. De winnaars- en verliezersronde zijn op basis van knockout. Iedere deelnemer speelt minimaal 4 rondes.

De 2 finalisten van de verliersronde winnen een vleesprijs. De 2 finalisten van de winnaarsronde winnen een geldprijs.

Het toernooi is open voor zowel leden als niet-leden van v.v. Gasselternijveen. Voorwaarde is dat deelnemers 18 jaar of ouder zijn. De deelnemers wordt een bijdrage van €7,50 gevraagd. Het grootste deel van de bijdrage wordt ingelegd in de prijzenpot, het restant wordt gebruikt om de huur van de banen te bekostigen.

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 2 maart door in te tekenen op de lijst die in de kantine hangt (vanaf woensdag 7 februari) of het sturen van een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname is gegarandeerd na betaling van de bijdrage en vol is vol. Wanneer de betaalde inschrijvingen het aantal plaatsen overschrijdt (16 of 32) wordt voor deelname gekeken naar volgorde van inschrijving.

Sponsoren die een bijdrage willen leveren aan de financiering van de banen of een prijs ter beschikking willen stellen (bijvoorbeeld voor de winnaar van de winnaars- of verliezersronde of voor de hoogste uitgooi) zijn altijd van harte welkom en kunnen contact opnemen met de sponsorcommissie of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kantine is open vanaf 19.00 uur. Het toernooi start om 19.30 uur. Zien we jou vrijdag 16 maart in onze kantine vol darters en dartsupporters?