Seizoenafsluiting

Onder het genot van diverse hapjes op het Amerikaans buffet, zijn we begonnen aan de seizoensafsluiting. Alle elftallen zijn vertegenwoordigd al kan de opkomst altijd beter.

Lukas opent de avond met het officiële gedeelte; de bedankjes voor zij die afscheid nemen en de bekendmaking van speler van het jaar.
Als eerste wordt afscheid genomen van onze hoofdsponsor, Jos Venema. Jos en Inge hebben ruim 15 jaar onze vereniging financieel ondersteund en hoewel hij stopt als hoofdsponsor, heeft Jos beloofd altijd aan onze vereniging verbonden te blijven.
Ook wordt afscheid genomen van Roeland Deuring, onze hoofdtrainer. Roeland was 3 jaar trainer van de club, en ook hij gaat niet helemaal weg, want Roeland is nieveenster in hart en nieren. Hij heeft inmiddels zitting genomen in de technische commissie.

Na Lukas neemt Jörgen uitgebreid het woord namens het 1e elftal. Om afscheid te nemen van sponsor, trainer en leider, die naderhand heeft besloten om toch nog een jaar te blijven. Iedereen wordt verrast met kadootjes en bloemen.

De spelers van het jaar:
1e:          Bart Botterblom
2e;          Bart Keizer
3e;          Herman Bulthuis
dames; Cindy Oud
35+;       Jan Breimer
45+        Roelof Heuten

Daarna wordt de volumeknop van de muziek wat hoger gezet en gaat Bert Drenthe ons vermaken met zijn afwisselende repertoire. We vliegen van Hazes naar Creedence en weer terug naar Jannes om vervolgens uit te komen bij Meat Loaf en het schitterende liedje van het egeltje.
En het bleef nog lang onrustig in Gasselternijveen.