Activiteitencoördinator

De meeste mensen binnen de vereniging kennen mij wel, maar voor wie mij nog niet kent, mijn naam is Laura Spa en na een paar seizoenen lid te zijn geweest van de activiteitencommissie, wil ik jullie laten weten dat de activiteiten commissie is gestopt en ik verder ga als activiteitencoördinator.

Wat doe ik nou precies?

Ik beheer de activiteiten agenda en heb inzicht in wanneer en welke activiteiten plaats vinden bij de voetbalvereniging. Zo kan ik de mensen die de activiteiten organiseren inseinen dat hun activiteit op de agenda staat en binnenkort plaats zal vinden, maar kan ik ook ondersteuning bieden bij bepaalde activiteiten als daar vraag naar is. Daarbij proberen we de agenda op de website zo actueel mogelijk te houden.

Het is de bedoeling, dat als je een activiteit wilt organiseren binnen de voetbalvereniging, je eerst bij mij checkt of deze activiteit niet al door iemand anders georganiseerd wordt en of deze activiteit plaats kan vinden op de datum die jij in gedachten hebt.

Kortom, wil je wat organiseren of heb je een leuk idee? Neem dan eerst contact met mij op! Inmiddels zijn er al verschillende activiteiten georganiseerd de afgelopen maanden en het zou leuk zijn, als we dit kunnen doorvoeren in de toekomst.

Groetjes, Laura Spa.

Trainer gezocht

SJOZVC'14 Vrouwen 1 zijn op zoek naar een nieuwe train(st)er voor het seizoen 2019-2020.
De dames komen uit in de zaterdag vierde klasse. We zoeken een trainer die de training verzorgt op de maandag- en donderdagavonden (dagen zijn overeen te komen) en die de dames coacht en begeelidt tijdens de wedstrijden op zaterdag.

SJO ZVC'14 biedt:
- een passende vergoeding
- goed trainingsmateriaal
- een enthousiaste groep dames

Wij verwachten:
- iemand die duidelijk kan communiceren
- iemand die gerichte feedback kan geven
- (evt) Tc3 diploma of bereid te halen

Ben jij degene die dit gezellige en sportieve team wil trainen?

AFGELAST

De wedstrijd Gasselternijveen 2 - Bellingwolde 2 is AFGELAST

Rommelmarkt

Omdat er geen rommelmarkt meer wordt georganiseerd door de scholen, heeft VV Gasselternijveen besloten in dat gat te springen.
Wij organiseren op zaterdag 25 mei een rommelmarkt van 13.30 tot 16 uur.
Een en ander rond de kantine op Sportpark de Hunze te Gasselternijveen.

Uiteraard kan dat niet zonder vrijwilligers, veel vrijwilligers, namelijk:
- 's ochtends +/- 20 personen voor het ophalen van spullen (wie met aanhanger en auto kan, is ook zeer welkom)
- 's ochtends +/- 30 personen voor het sorteren van de opgehaalde spullen
- 's middags van 13.30-16 uur +/- 40 personen voor de verkoop op de rommelmarkt.
Voor de mensen die 's ochtends en 's middags kunnen/willen helpen is er tussen de middag een kopje soep en een broodje.
- Ook zijn wij om 16 uur een aantal mensen nodig, die nog willen helpen opruimen. Overige spullen in de container en/of op de aanhangwagens die naar de stort gaan. Als alles dan klaar is en opgeruimd, sluiten we af met een biertje/ frisdrank.
- Voor de dinsdag ochtend zijn er ook nog een handvol mensen nodig, die mee willen naar de stort.
De vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Laura Spa: via email; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon/app; 06.53396771

Alvast bedankt, organisatiecommissie.

Uitslag Klaverjassen februari